in

Αλμυρό νόστιμο ψωμί με φέτα και ελιές για να το συνοδέψετε με ότι σας αρέσει

Υλικά:

180 γραμμάρια αλεύρι
60 γραμμάρια τυρί τριμμένο γραβιέρα
1 κουταλάκι του μπέικιν πάουντερ
3 αυγά
120 ml γάλα
80 ml φυτικού ελαίου
200 γραμμάρια τυρί φέτα
80 γραμμάρια πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι αλάτι , πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βήμα 1


Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι.

Βήμα 2


Προσθέστε το αλεύρι, το τυρί τριμμένο και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.

Βήμα 3


Προσθέτουμε τους κύβους φέτας και τις πράσινες ελιές.

Βήμα 4


Ανακατέψτε ξανά μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Βήμα 5


Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

Βήμα 6


Αφήστε το να κρυώσει και μετά σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!


πηγή: xrysessyntages.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρυζόγαλο με κρέμα αραβοσίτου βανίλια

Παραδοσιακή Καρυδόπιτα !!!