in

AΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ! «ΠΡΟΔΟΤΗ, ΞΕΦΤΙΛΑ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΚΑΜΙΝΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!» (ΦΩΤΟ)

Tρελό κράξιμο πέφτει στη σελίδα του Δημάρχου Αθηναίων στο faceboo μετά την ανάρτηση για την τουρκική σημαία και τη συμπαράσταση στους Τούρκους.

«Όλη τη συμπαράσταση στους Τούρκους γείτονες που δοκιμάζονται πάλι από την τρομοκρατία, τον φανατισμό και τον αυταρχισμό των αδιεξόδων. Τα θύματά τους, τα βάσανά τους είναι και δικά μας. Ανθρωπιά και δημοκρατία θα νικήσουν.»


Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια 

SXOLIO0SXOLIO1SXOLIO2SXOLIO3

Περισσότερα σχόλια μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Υπενθυμίζουμε:

«Ο Δήμαρχος Αθηναίων φώτισε το Δημαρχείο της Αθήνας με κάτι που μοιάζει με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας, με πρόσχημα την συμπαράστασή του στα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων στην Κωνσταντινούπολη, σε μια περίοδο όμως, που η Τουρκία όχι μόνο απειλεί αλλά Τούρκοι βουλευτές έχουν δηλώσει ότι θα μας στείλουν την ελληνική με κούριερ από τα Ίμια την επόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται βέβαια για μια πρωτοβουλία μιμητισμού, καθώς η φωταγώγηση κτιρίων προς συμπαράσταση για διάφορα γεγονότα ξεκίνησε από το εξωτερικό και ως καλοί «μίμοι» σε αυτή τη χώρα τρέχουμε να αναπαράγουμε ότι κυκλοφορεί.

Ανάμεσα στα θύματα των Τούρκων αστυνομικών ήταν και ένας αρχιβασανιστής των Κούρδων. Αστυνομικός και αυτός και σκοτώθηκε εχθές.

Προφανώς ο Καμίνης τίμησε και τον αρχισφαγέα των κούρδων και προφανώς και προς τιμή του φωταγώγησε το δημαρχείο με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας.

Δεν πρόκειται όμως για συμπαράσταση. Θα μπορούσε ο Καμίνης να την εκφράσει, εάν ήθελε με μια ανακοίνωση ή και ένα τηλεγράφημα. Άλλωστε αυτή την εξέφρασαν και με το παραπάνω ο πρωθυπουργός και όλη η πολιτική ηγεσία του τόπου» σχολιάζει χαρακτηριστικά το unpolitical.gr

Και συνεχίζει:

Κανείς δεν είπε ούτε απαγόρευσε στον Καμίνη ή τον όποιο Καμίνη να μην συλλυπηθεί την τουρκική κυβέρνηση για τους νεκρούς. Αλλά αυτό μέχρι να φωταγωγήσει το Δημαρχείο με ένα ασαφές κόκκινο χρώμα έχει μεγάλη, τεράστια απόσταση.

Πρόκειται για μια καθαρή πράξη υποτέλειας απέναντι σε μια χώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση θέλουν να μας στείλουν την ελληνική σημαία που κυματίζει στα Ίμια «πεσκέσι», δεν αναγνωρίζουν την εθνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου και φροντίζουν να το αποδεικνύουν με πράξεις.

Για την ιστορία, ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε: «Από τις 6μμ σήμερα, το Δημαρχείο της Αθήνας θα φωτιστεί στα χρώματα της τουρκικής σημαίας, στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών ενεργειών».

Τώρα βέβαια κι αυτό δεν το λες σημαία των τούρκων…. Μπορεί και οι τεχνικοί να έκαναν λάθος και να βγήκε αυτό το κοραλλοκόκκινο χωρίς αστέρι…
Μνημονιακή Ελλάδα γαρ…Σημασία έχει πάντως πως το έκανε κούκλα το μαγαζάκι…

Πώς να φτιάξω το καζανάκι της τουαλέτας

ΑΕΡΑ..ΑΕΡΑ.. ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟ 41 ΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ [ΒΙΝΤΕΟ]