Αύριο θα πραγματοποιηθούν τα «τριμηνα» του «φαινομένου» Παντελή Παντελίδη. Στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο της Μεταμορφώσης, αναμένεται για ακόμα μια φορά η προσέλευση του κόσμου….του κόσμου που δεν έχει σταματήσει στιγμή να στέκεται δίπλα στον αγαπημένο του καλλιτέχνη.

Τι και αν εχει φύγει από την ζωή; Τι και αν δεν θα ξαναεμφανιστεί σε πίστες; Τι και αν δεν θα μας υπογράψει πότε ξανά κάποιο αυτόγραφο; Σημασία έχει πως είναι κοντά μας κάθε φορά που ακούμε τις επιτυχίες του. Και τις ακούμε συνέχεια, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό…. Βρίσκεται ανάμεσά μας…στις σκεψεις μας, στην καθημερινότητά μας, στην ζωή μας!


Πλέον καμία Πέμπτη και κανένα Σαββατο δεν είναι οι ίδιες μέρες… έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχει κάτι το μελαγχολικό …Πέμπτη μας άφησες και Σαββατο μας αποχαίρετησες! Μα η χειρότερη μέρα;;; Αυτή που ξημερώνει αύριο…18 του μηνος. Παραμένει απίστευτο ακόμα το γεγονός ότι δεν είσαι εδώ στην γη. Ελπιζω τουλάχιστον εκεί ψηλά να περνάς καλά και να πινεις που και που και για εμας…

Έφυγες νωρίς, τραγουδούσες. Που να φανταστώ ότι λίγο καιρό αργότερα θα το έκανες πράξη; Λιώμα σε γκρεμό, τραγουδούσες. Πάλι προνοητικός στάθηκες, μας έκανες όλους Λιώμα! Προκάλεσε με , τραγουδούσες…Και αυτό το κατάφερες «Προκάλεσε με αν μπορείς και πίστεψε με θα εκπλαγεις, με αυτά που θα κάνα, εγώ για σενα» όντως εκπλαγηκαμε όλοι μας με τον ξαφνικό θάνατό σου, αλλά πεθαίνει ότι αφήσουμε να ξεχαστεί, και εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

piZap_1463498576414

«Έφυγες και συ…

με βροχη που δεν στεγνωνει,

με πληγη που δεν μπαλωνει

Κόκκινο κρασί….

Έφυγες και εσυ

μες στα φώτα που βολευουν,

Μες στα ρούχα που μαζεύουν

κόκκινο χαλί «

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο