in ,

Το χρέος είναι απάτη ! Οι Έλληνες δεν χρωστούν…. ΤΙΠΟΤΑ !!!

«Το ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος. Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν!
 Έτσι, οι Έλληνες δεν οφείλουν αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για απάτη, γιατί οι Έλληνες δεν επιβαρύνονται με το χρέος» την επισήμανση αυτή έκανε ο Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής του κινήματος LaRouche, Lyndon LaRouche.

Τον Ιούνιο η ελληνική «Επιτροπή αλήθειας για το δημόσιο χρέος» που δημιουργήθηκε από Ζωή Κωνσταντοπούλου «έφτασε στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να πληρώσει αυτό το χρέος, γιατί είναι παράνομο, αθέμιτο και επονείδιστο».


Τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έκρυψαν τα γεγονότα πίσω από το χρέος και συμμάχησαν με τις τράπεζες, στην διαπίστωση ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αξίζει λιτότητα και τη συνακόλουθη φτώχεια και μιζέρια, λόγω της αδιαλλαξίας και της άρνησης της ελληνικής κυβέρνησης να αποδεχθεί τους σκληρούς όρους της Τρόικας, που την αποτελούν το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Αυτό που δεν ειπώθηκε είναι το γεγονός ένα μεγάλο μέρος του χρέους συνολικού ύψους περίπου € 245 δισεκατομμυρίων, δολίως φορτώθηκε στη χώρα, στην πορεία των τεράστιων τραπεζικών διασώσεων το 2010 και το 2012.

Ο Gallagher εξηγεί ότι η ελληνική απάτη χρέους είναι παρόμοια με την απάτη TARP που πλασαρίστηκε στον αμερικανικό λαό, μετά το φιάσκο με τα δάνεια και μια κίνηση από την Federal Reserve να εκτυπώσει 4 τρισεκατομμύρια δολάρια νέα χρήματα για να καλύψει το χρέος του τζόγου της οικονομικής κατηγορίας. «Οι πολιτική δράστες είναι οι ίδιες τεράστιες τράπεζες και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ», γράφει.

Κατά τη διάρκεια της εξαγοράς τοξικών ενυπόθηκων χρεογράφων και παραγώγων από τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι ευρωπαϊκές τράπεζες άσκησαν τις δικές τους απάτες και έκαναν ανεξόφλητα δάνεια προς κυβερνήσεις στην Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Ουγγαρία.

«Οι μεγάλες τράπεζες της Wall Street συμμετείχαν, ιδιαίτερα η Goldman Sachs, η οποία δημιούργησε «μαγικά» παράγωγα το 2001: Πάρτε ένα τραπεζικό δάνειο για την Ελλάδα, κάντε το να μοιάζει με απλή «ανταλλαγή συναλλάγματος» και όχι με χρέος – αλλά μετατρέψτε το σε ένα πολύ μεγαλύτερο χρέος δέκα χρόνια αργότερα», σημειώνει ο Gallagher.

Αλλά τα περισσότερα από τα δανεισμένα χρήματα δεν έμειναν στην Ελλάδα. Περισσότερο από το 90% διατέθηκε άμεσα και αμέσως στις Deutschebank, HSBC, JPMorgan Chase «και τους συναδέλφους τους καρχαρίες τους, με μικρές ποσότητες να καταρρέουν δίπλα στα αμοιβαία κεφάλαια».

Η πρώην Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, Λούκα Κατσέλη, ανέφερε ότι η Ελλάδα πράγματι δαπάνησε ένα πενιχρό 3% των $ 275 δισεκατομμυρίων που δανείστηκαν από τους τραπεζίτες.

«Ένας από τους λόγους που όλοι είναι τόσο αποφασισμένοι να κρατήσουν την Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ είναι ότι έτσι οι τράπεζες δεν χρειαστεί χτυπηθούν σοβαρά για τις πλημμελεις πολιτικές δανεισμού τους», είπε ο Nigel Farage. «Είναι σχεδόν σαν να υπάρχει μια ανίερη συμμαχία πολιτικών και τραπεζιτών εναντίον απλών ανθρώπων».
KURT NIMMO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συντόμως στην Ελλάδα: Tζιχαντιστές χτύπησαν Ελληνορθόδοξη εκκλησία την ώρα της λειτουργίας – ΒΙΝΤΕΟ

Αλβανος με πολυ Θρασος κανει ασεμνες και ανηθικες προτασεις στα κοριτσακια στην αθηνα «Θες μια Πίπ@ ;» Αλλά η φάρσα πήγε στραβά…