Λιγα λογια για τον τακη 

πρόκειται για έναν πολυσυζητημένο Έλληνα οικονομικό μετανάστη στην Αυστραλία, ο οποίος μέσω της σελίδας του στο Facebook παρέχει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για όλους όσοι επιθυμούν να μεταναστεύσουν στην μακρινή Αυστραλία. Επίσης, ανεβάζει καθημερινά πολλά βίντεο μέσω των οποίων σχολιάζει την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.


Ο Τάκης made in Australia, λοιπόν, μετανάστης πρώτης γενιάς που έφυγε με την κρίση, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Κ. Μπογδάνου «Σκάι στις 6», όπου αναφέρθηκε στην καταγωγή του από τη Δημητσάνα, στη ζωή του στην Αυστραλία, ενώ είπε ότι, αν και ο ίδιος ζει εκεί, τα παιδιά του ζουν στην Ελλάδα και θα ήθελε να παραμείνουν εκεί. 

Έδωσε τις ευχές του για τον νέο χρόνο, και μίλησε για τους χιλιάδες Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία που νιώθουν νοσταλγία για τον τόπο τους. Όπως επεσήμανε, το πρώτο κύμα μετανάστευσης από την Ελλάδα προς την Αυστραλία εκδηλώθηκε το 2010, και ένα δεύτερο μεταναστευτικό κύμα εκδηλώνεται εφέτος. Μέσω της σελίδας του, επικοινωνεί με χιλιάδες νέους Έλληνες οι οποίοι επιθυμούν να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία, προκειμένου να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ :

https://www.facebook.com/peter.asimakis.3/videos/1583429801986248

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο