Είχε πιεί ο Παντελής; 
Πως έγινε το δυστύχημα & ποιος οδηγούσε;
Η Μίνα Αρναούτη μίλησε για τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία πρόσκρουση
Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από δύο μήνες για να μπορέσει τελικά να καταθέσει η Μίνα Αρναούτη τη δική της εκδοχή για τις συνθήκες του μοιραίου τροχαίου, αποτέλεσμα του οποίου ήταν -εκτός από τον θάνατο του Παντελή- και ο σοβαρότατος τραυματισμός της.
Η Μίνα ήταν απόλυτη στο θέμα του ποιος ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ. «Οδηγούσε ο Παντελής», φέρεται να είπε η νεαρή ενθυμούμενη τη διαδρομή που δεν τέλειωσε ποτέ εκείνο το βράδυ.
Η νεαρή κοπέλα μίλησε για τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία πρόσκρουση στο στηθαίο και την ξέφρενη πορεία που ακολούθησε μετά το βαρύ τζιπ πριν αναποδογυρίσει.

Ωστόσο, στην κρίσιμη ερώτηση των αστυνομικών αν θυμάται τον Παντελή Παντελίδη να πίνει στο σπίτι-γκαρσονιέρα όπου βρέθηκαν λίγες ώρες πριν από το δυστύχημα προκειμένου να παίξει χαρτιά, δήλωσε ότι αυτή μαζί με τη Φρόσω Κυριάκου ήταν σε άλλο δωμάτιο, επομένως δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.

Υ.Γ. : κι αναρωτιέμαι εγώ ο ταπεινός μόλις τα διάβασα: «Βρε Μίνα δεν είδες σε τι κατάσταση ήταν πριν οδηγήσει ο Παντελής? ή θα μας πεις πάλι πως δεν ήσουν ΟΥΤΕ εκεί???».
Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πηγές, η οικογένεια Παντελίδη είναι πολύ κοντά στην διασταύρωση της αλήθειας, με τον δικηγόρο να αναζητά καταθέσεις εκείνων που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με τον Παντελή, λίγες ώρες πριν γίνει το κακό.

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο