Αναγκάζομαι να κάνω δημοσίευση που δεν θα ‘θελα,  επειδή μαθαίνω ότι έχει γίνει και σελίδα καλέσματος αλληλέγγυων στο facebook για να στηρίξουν την κατάληψη του ξενοδοχείου CITY PLAZA στην Αχαρνών.

To ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησίας μου, δεν είναι εγκαταλελειμένο, προσπαθώ εδώ και χρόνια να το πουλήσω. Τα τελευταία χρόνια των μνημονίων με τους ανήκουστους φόρους δε, έχουν φθάσει τα χρέη πάνω απ’ τον ουρανό.

Το να καταλαμβάνεις ιδιωτικό χώρο, να αρνείσαι να τον εγκαταλείψεις όταν στο ζητάει ο ιδιοκτήτης, να τον ξεφτιλίζεις λεκτικά και να του λες ότι τα δικαιώματά του είναι τίποτα μπροστά στων προσφύγων δεν είναι ούτε αλληλεγγύη ούτε δικαιοσύνη ούτε χτύπημα του καπιταλισμού. Αν σκοτώνοντας εμένα νομίζετε ότι θα έρθει παγκόσμια ειρήνη, δικαιοσύνη και ανθρωπιά, είστε μακριά νυχτωμένοι.

Ντροπή μόνο και μετάνιωμα για πολλά που πίστεψα στην ζωή μου…

***

Eκτός του χλευασμού που υπέστην απ’ τους «αλληλέγγυους» σ’ ότι και να έλεγα στην προσπάθειά μου να τους πείσω να φύγουν χωρίς παρατράγουδα μόνοι τους, άκουσα κι απ’ τον μεσήλικα «αρχηγό» τους ότι «θα μου χώσει μία» και να ξεκουμπιστώ. Εκείνη την ώρα που με χλεύαζαν και έβριζαν, ήρθε και μεσίτης με πελάτη να το δεί και ακούγοντάς με να του μιλάω στο τηλέφωνο λέγοντάς του ότι έχουν κάνει κατάληψη και να φύγει, άρχισαν να γελάνε λέγοντας «Kοίτα η μαλ… νομίζει ότι μας κοροϊδεύει» και άλλα όμορφα! Μαθαίνω επίσης, απ’ ευθείας απ’ τον ΟΗΕ, ότι υπάρχουν ανάμεσα στους «αλληλέγγυους» μέλη ΜΚΟ.

***

Ροσινάντε, ΑΡΑΝ, ΛΑΕ είναι οι»Αλληλέγγυοι» καταληψίες στο City Plaza; 20 ευρώ το κεφάλι κόβετε για να τους βάλετε μέσα; Με ξένα κόλλυβα;

Και για πείτε μου, ποιοί είστε και με τι δικαίωμα ορίζετε τη δική μου ζωή; Πήγα να ορίσω εγώ την δική σας; Ήρθα να κάνω κατάληψη στο σπίτι σας και να βάλω όποιον θέλω και να σας προπηλακίσω κιόλας; Έδειρα κανέναν όπως προπηλακίσατε και δείρατε την επί χρόνια γραμματέα της εταιρίας και προσωπική μου φίλη, που ήρθε και σας φώναζε να φύγετε γιατί είναι ιδιωτικός ο χώρος; (Παρεμπιπτόντως και 35 χρόνια πληρωνόταν κανονικά η συγκεκριμένη γραμματέας, και το εφάπαξ της πήρε από μένα και την σύνταξή της απ το 2010.)

Επειδή ξέρω, λοιπόν, ποιά συμφέροντα κρύβονται πίσω σας κι επειδή το πράγμα είναι στημένο εδώ και καιρό, κι επειδή δεν ενδίδω σε ορέξεις, μια και καλή και για τελευταία φορά:
Το κτίριο δεν είναι εγκαταλελειμένο, ούτε κατασχεμένο, ούτε δημευμένο. Δεν έχει υποθήκες και τα χρέη του αφορούν τα ΕΝΦΙΑ και τα πανωτόκια του τα τελευταία χρόνια που δεν υπήρχαν έσοδα για να πληρωθούν οι μνημονιακοί φόροι, και τα ταμεία που αφορούν αποκλειστικά εμένα, γιατί είμαι η μόνη εργαζόμενη της εταιρίας μου. Αλλοι εργαζόμενοι που να τους χρωστάω δεν υπάρχουν ούτε πιστωτές. Αρκετά με τα ψέμματα που διαδίδετε.
Αν δεν καταλαβαίνετε πόσο φασισμό κρύβουν οι συμπεριφορές σας και πόσο ΤΙΝΑ κάνετε τα πράγματα, κακό του κεφαλιού σας.

Α ρε Κουτσούμπα πόσο δίκιο είχες!

***

Ο κύριος παρακάτω, δίνει πληροφορίες λεπτομερειακές για το ξενοδοχείο. Που τα ξέρει; Μήπως κάποιοι απ τους «αγοραστές» που έχουν φάκελο με τα στοιχεία τον ενημερώνουν; Καταλάβατε τώτρα ποιός «στήνει παιχνίδι» κι έχει συμφέροντα; Πόσα σας δίνει ρε «αλληλέγγυοι»;
Senaste Tweets från Chric (@chric23): «»ρατσισμός είναι να μισείς κάτι που τυχαία δεν είσαι». #toixos #antinazigr http://t.co/b4pj7QjG8i«
twitter.com

***

«Φίλος» στο facebook έστειλε μήνυμα στο inbox . Βγάλτε συμπεράσματα:

ΠΑΡ 5:13 Μ.Μ.
Συγγνώμη, δεν είναι προσημειωμένο; Πώς θα το πουλήσεις; Και πόσα ξενοδοχεία σαν κι αυτό είναι προς πώληση; Ξέρεις; Ξέρεις. Για τι πράγμα μιλάς; Θα κρατήσει κάποιους ελάχιστους μήνες να περάσει η μπόρα και επιπλέον αποτρέπει στην πράξη την κατάσχεση. Γιατί ανεβάζεις τέτοια πράγματα και δημιουργείς κλίμα, επειδή κάποιος ανόητος σου μίλησε άτσαλα;

12:27 Π.Μ.
Τι λες; Που ξέρεις εσύ τι είναι και τι κάνω; ΔΕΝ είναι προσημειωμένο και φυσικά μπορώ να το πουλήσω και να αποπληρώσω τα ΕΝΦΙΑ με τους τόκους που με χρεώσανε τα τελευταία χρόνια. Κι εσείς γιατί καταλαμβάνετε το δικό μου κι όχι του Δασκαλαντωνάκη ή τα κενά του δημοσίου λίγο πιό κάτω; Ε; Ποιός δημιουργεί κλίμα;

***

Ανεβάζω τις φωτό για να καταλάβετε κάπως και πόσο επικίνδυνο είναι όλο αυτό κυρίως για τους ανθρώπους που οι «αλληλέγγυοι» εγκλώβισαν επί της ουσίας στο City Plaza. Αφού έσπασαν λουκέτα και κλειδαριές έχουν βάλει αλυσίδα δικιά τους και face control.

Το κτίριο δεν έχει ρεύμα ούτε πυρασφάλεια κι είναι επτά όροφοι. Έχουν γεμίσει τον τόπο με λάμπες πετρελαιου για φως και δεν ξέρω τι άλλο και τους έχουν κλειδώσει μέσα. Αν πιάσει μια φωτιά, άστε το κτίριο, τους ανθρώπους που θα καούν σαν τα ποντίκια δεν τους σκέφτονται;

Επίσης αν κάποιος πάθει κάτι στον έβδομο όροφο, πως θα τον πάρει ασθενοφόρο; Μερικά απ τα χιλιάδες ερωτήματα. Και φυσικά ότι και να συμβεί υπαίτια απέναντι στον νόμο είμαι εγώ κι όχι οι «αλληλέγγυοι». Συγχαρίκια και πάλι!

Τις φωτό τις τράβηξα κατά τις 10 το βράδυ:
 
Φωτογραφία της Aliki Papachela.

***
Μεταξύ των άλλων ψευδών που διακινούν οι καταληψίες του City Plaza, ιδού κι άλλο ένα παρακάτω. Δεν ξέρω ποιά είναι η κυρία Λεγάκη κι από που αντλεί τις πληροφορίες της αλλά είναι εν μέρει λανθασμένες.

Κυρία Λεγάκη κι όσοι διακινείτε τέτοια ψέματα για να υπερασπιστείτε το «δίκαιον» της καταπάτησης ιδιωτικού χώρου, μάθετε ότι είναι διαφορετική η ιδοκτήτρια εταιρεία και διαφορετική η εταιρεία εκμετάλλευσης που το νοίκιαζε απ την ιδιοκτήτρια μέχρι το 2010. Εμένα, λοιπόν μου ανήκει η ιδιοκτήτρια. Και στον κύριο Παναγιώτη Τσατσάνη, ξενοδόχο, και τον γιό του και την γυναίκα του ανήκε η εταιρεία εκμετάλλευσης.

Ουδέποτε δούλεψα σαν «ξενοδόχα» ούτε είχα καμμία δουλειά με τους εργαζόμενους του κυρίου Τσατσάνη. Ο εν λόγω σταμάτησε να πληρώνει τα ενοίκια για το κτίριο του ξενοδοχείου που μου ανήκε απ το 2009 και δεν μπορούσα και να τον εξώσω. Εκείνος έλαβε επιδοτήσεις ή ότι άλλο, η δική μου εταιρεία ποτέ καμμία επιδότηση από πουθενά.

Ο εξοπλισμός του ξενοδοχείου ανήκε σε κείνον και είχα εγώ βάσει της σύμβασής μας ενέχυρο επί αυτού αν δεν με πλήρωνε. Τον Μάρτη του 2010, λοιπόν, ήρθαμε σε συμφωνία για να αποχωρήσει απ το ακίνητό μου να μου αφήσει τον εξοπλισμό έναντι των χρεών του προς εμένα και να αποχωρήσει. Αποχώρησε και αμέσως μετά κήρυξε πτώχευση αφήνοντας απλήρωτους εργαζόμενους και άλλους προμηθευτές κλπ.

Οι εργαζόμενοι, λοιπόν θεώρησαν καλό να βάλουν σύνδικο ζητώντας από λαμπτήρες μέχρι σωλήνες αποχέτευσης για να «βγάλουν» αυτά που τους χρώσταγε ο Τσατσάνης, όχι εγώ! (Μην ξεχάσω και τα αλατοπιπέρα και τις χαρτοπετσέτες!) Κι έτσι πήγαμε δικαστικά διεκδικώντας ο καθένας τα δικά του χρεωστούμενα, οι εργαζόμενοι τ απλήρωτά τους κι εγώ τα δικά μου απλήρωτα. Η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποφανθεί, οπότε εγώ δεν είμαι σε θέση να αρνηθώ ή να αποδεχθώ καμμία νόμιμη απόφαση. Οταν αποφανθεί η δικαιοσύνη τότε φυσικά θα κάνω τα νόμιμα.

Σταματήστε τα ψέμματα γιατί υπάρχουν ντοκούμεντα και χαρτιά που αποδεικνύουν την αλήθεια. Και κυρία Antonia Legaki ανασκευάστε παρακαλώ!
Φωτογραφία της Aliki Papachela.

Aliki Papachela

Ευχαριστώ την μαμά μου, τον μπαμπά μου κι όλο μου το σόϊ.
Μα πιό πολύ όλους εσάς που με κάνατε τόσο διάσημη σε μια μέρα. Τα χρόνια που δούλευα στο θέατρο ούτε είχα διανοηθεί τέτοια διασημότητα! emoticon tongue
Επίσης ευχαριστώ που έχετε πάρει αναρτήσεις, φωτό και άλλα απ το προφίλ μου στο facebook και τα κάνατε έναν ωραιότατο αχταρμά μνημοσύνου. Φωτό δε, απ τα νιάτα μου και από παραστάσεις ή παρουσιάσεις που συμμετείχα δίνουν πραγματικά άλλο χρώμα και διάσταση. Και φυσικά φίλους που φωτογραφίζονται μαζί μου και είναι και αυτοί υπόλογοι που έκαναν παρέα μ ένα κάθαρμα σαν εμένα!
Μην ξεχάσω να σας ευχαριστήσω πρωτίστως που με έχετε να πηδιέμαι με νταβραντισμένο έγχρωμο! Ονειρο ζωής που ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα! Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ! Και σημειολογικά κορυφαίο! Και άψογα ταιριαστό με την ναζιστική ρητορική «θα μας πηδήξουν οι μαύροι». Μπράβο στον εμπνευστή και δημιουργό!
Κατά τ άλλα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί όλη αυτή η λάσπη και αποδόμησή μου σαν άνθρωπος. Τι δικαιώνει και ποιόν; Να με οδηγήσετε σε τι; Δικαιώνει κάπου την κατάληψη; Τύπου «είναι μαλάκω και γι αυτό καλά κάνουμε;»
Κούνια που σας κούναγε.
Καθένας λέει και κυκλοφορεί εντελώς ανυπόστατα πράγματα για μένα λες και με ξέρει και ξέρει καλά ότι έτσι είναι. Κι εγώ δλδ τώρα θα πρέπει ν αναλωθώ να διαψεύδω την κάθε μαλακία που ο κάθε ανεγκέφαλος λέει για μένα; Ρε δεν πάτε καθόλου καλά.
Εντελώς πληροφοριακά να σας πω ότι και για το βίντεο και για τα χάσταγκ στο τουίτερ και για διάφορα άλλα παρεμφερή που με διασύρουν έχει ήδη αναλάβει η ΔΗΕ και φυσικά ο δικηγόρος μου για μηνύσεις.
Οχι πουλάκια μου, δεν θα το παίξω θύμα, γιατί εγώ και ευτυχώς αρκετοί άλλοι ξέρουμε πολύ καλά τι είμαι και τι δεν είμαι καθώς και την πλήρη αλήθεια. Συρτε με στα μανταλάκια όσο θέλετε, η αλήθεια δεν θ αλλάξει.
Και τελευταίο αλλά σημαντικό. Εχετε πάρει και κάνει καραμέλα το θέμα με το «λάϊκ» δίνοντας διαστάσεις τύπου «όταν το κατάλαβε έπαθε υστερία» και άλλα φαιδρά (μην πω για την προσπάθεια ψυχιατρικοποίησής μου, άλλο πάλι κι αυτό), χρησιμοποιώντας το σχόλιο μιας φίλης που δεν ήξερε τι παίζει και είχε μπερδευτεί. Η αλήθεια είναι ότι ενημερώθηκα για την σελίδα καλέσματος που είχε γίνει, γιατί μέχρι εκείνην την ώρα δεν ήξερα ποιοί είχαν σπάσει τις κλειδαριές κι είχαν μπουκάρει και με τι σκοπό, καθ οδόν για το ξενοδοχείο. Και μου είπαν ότι το είχε ανεβάσει ο φίλος φατσομπουκίου Peterson Denise Wilberforce, κι έτσι μπήκα απ το κινητό να το δω εν πλήρη γνώσει μου τι αφορούσε. Κι έκανα λάϊκ για να έχω μεγαλύτερη ευκολία στην πρόσβαση απ το κινητό να παρακολουθώ την ανάρτηση. Μάλιστα το πρώτο σχόλιο που έκανα για το θέμα ήταν σ αυτήν την ανάρτηση. Φυσικά δεν ξέρω αν ακόμα υπάρχει και η ανάρτηση και το σχόλιο, διότι δεν φανταζόμουν τις διαστάσεις που θα έπαιρνε το θέμα για να φροντίσω να κάνω σκρην σοτ.
Το λάϊκ το έβγαλα αργά την νύχτα που επέστρεψα σπίτι μου διότι δεν υπήρχε πλέον η λειτουργική ανάγκη. Εν τω μεταξύ είχα κάνει ήδη αρκετές αναρτήσεις απ το κινητό, δεν έπαθα «υστερία» μετά. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Αλλη απολογία ιερά εξέτασή μου; Τι βρακί φοράω να σας πω;
Και φυσικά με τιμά απολύτως που ξεσηκώσατε εναντίον μου κάτι Τατσόπουλους, Χειμωνάδες, Τζημεροτέτοιους, Ζερβούδες, Ευθυμιοπούλου και άλλα μπουμπούκια. Και μόνο αυτό με δικαιιώνει.
(Η ανάρτηση είναι δημόσια δεν χρειάζεται να βάλετε τα κυπατζίδικα ρουφιανάκια σας να «κλέψουν» το προφίλ μου.)

Τι έγινε παλλουκάρια;
Αφήσαμε την δικαιολογία «κάναμε κατάληψη γιατί το ξενοδοχείο δεν έχει ιδιοκτήτη κι είναι δημευμένο απ το κράτος», όταν είδαμε ότι δεν περνάει και πιάσαμε την δικαιολογία «είναι κλειστό για να μην εκποιηθεί ο εξοπλισμός» που διεκδικούν οι εργαζόμενοι του πρώην ξενοδόχου (και όχι δικοί μου όπως πάλι λανθασμένα και εσκεμμένα κυκλοφόρησε) που ισχυρίζεται η γνωστή αλληλέγγυα δικηγορίνα;
Επειδή κι αυτό δεν ισχύει όπως θα πιστοποιήσει οποιοσδήποτε νομικός, δεν δεσμεύει ο εξοπλισμός το κτίριο, θα μπορούσε ο σύνδικος να τον έχει σε αποθήκη μέχρι να τελεσιδικίσει πληρώνοντας με δικά τους έξοδα, αλλά προτίμησε να τα αφήσει στον χώρο του ξενοδοχείου για να μην πληρώνει αποθήκη (εδώ στην μαλάκω όλα τα τζάμπα μαν), να δω το επόμενο ποιό θα είναι.
Επίσης εξηγήστε μου εσείς που κυκλοφορείτε ότι είμαι λαμόγιο, πούθε τεκμαίρεται τούτο; Εχω ΜΚΟ; Εφαγα επιδοτήσεις; Εκλεψα κρατικό χρήμα ή είχα οποιαδήποτε ανάμιξη με κρατικές αναθέσεις; Εκλεψα κανέναν; Πήρα μίζες; «Καπέλωσα» την αγορά με ακάλυπτες επιταγές; Βάρεσα κανόνι αφήνοντας στον δρόμο ανθρώπους; Για πείτε μου πληζ, που λένε και στην άνω-κάτω Μπουρδελία;

Η άποψη ότι όποιος έχει ακίνητη περιουσία είναι και απαραιτήτως πλούσιος, άσχετα αν αυτή η ακίνητη περιουσία του αποδίδει εισόδημα, χρήμα ζωντανό δλδ, ή είναι απαξιωμένη, είναι ακριβώς η ίδια άποψη που έχουν και οι δανειστές, η τρόϊκα κι οι εκάστοτε κυβερνώντες τα χρόνια των μνημονίων ανεξαρτήτως χρώματος. Εξ ου κι ο ληστρικός ΕΝΦΙΑ που ξεκίνησε σαν έκτακτος και προσωρινός φόρος, αλλά ως γνωστόν στην Δανιμαρκία ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Ετσι λοιπόν οι έχοντες ακίνητα ασχέτως της αποδόσεώς τους υπερχρεώνονται ασχέτως της δυνατότητάς τους πληρωμής αυτών, και αναγκαστικά αν δεν έχουν πακτωλό χρημάτωνν πίσω τους, οδηγούνται στην δήμευση αυτών των ακινήτων, που φυσικά δεν πάνε απ τον λαό για τον λαό, αλλά από έναν πολίτη κατευθείαν στους δανειστές. Εν ολίγοις ο λαός δεν έχει καμμιά απολύτως ωφέλεια απ αυτό. Οσοι, λοιπόν, με οιαδήποτε πρόφαση βοηθούν σ αυτό εγκληματούν ακριβώς το ίδιο εις βάρος ανθρώπων.
Προσέξτε κάποιοι την ρητορική σας, γιατί είτε αυτοαποκαλείστε αριστεροί, δεξιοί ή αναρχικοί, είναι ακριβώς η ίδια.

Πάντα ξέραμε πως τα ΜΜΕ, αυτά ειδικά που έβριζαν οι τώρα «αλληλεγγύοι», πλάσαραν τα θέματα όπως συνέφερε την εικόνα που ήθελαν να εξυπηρετήσουν. Η κοπτοραπτική δηλώσεων και εικόνων, αρχαιοτάτη μέθοδος πλασαρίσματος άποψης και χειραγώγησης όχλου. Επίσης η μαγνητοφώνηση ανθρώπων απομονώνοντας φράσεις όπως συμφέρουν την εικόνα που θέλουν να πλασάρουν.
Και ω του θαύματος, ενώ περίμεναν τα γνωστά οικόσιτα, η Παπαχελά να ρεζιλευτεί τρέχοντας από κανάλι σε κανάλι ως άλλος «Ούλης» και να «υστεριάζεται» για την ιδιοκτησία της, εκείνη κράτησε την αξιοπρέπεια με την οποία έχει μάθει να ζεί και δεν το έκανε.
(Εδώ οφείλω να ευχαριστήσω και να εξαιρέσω δημόσια την κυρία Tatiana Stefanidou που ενώ μου είχε ζητήσει να πάω στην εκπομπή της με πολύ ευγενικό τρόπο και αξιόλογα επιχειρήματα και της αρνήθηκα ήταν η μόνη που παρουσίασε αξιοπρεπώς το θέμα.)
Κι έτσι φτάσαμε να βλέπουμε τον Ανδρουλιδάκη, αρχηγόπουλο της κατάληψης, της επανάστασης, της λάσπης, του ψέμματος, έμμισθο αναρχικό, να μπάζει τα κανάλια και τις κάμερες στο υπό κατάληψη ΙΔΙΩΤΙΚΟ κτίριό μου, παρουσιάζοντας εικόνες από μωρά και όμορφες γλυκές τρυφερές στιγμές της ζωής των προσφύγων μέσα στο City Plaza, ευαισθητοποιώντας το κοινό της δύσμοιρης χώρας, πόσο καλά και αγνά παιδιά είναι οι αλληλέγγυοι και πόσο σκύλα η Παπαχελά που θέλει να πετάξει έξω τα παιδάκια μέσα στην λάσπη και το κρύο. Ως άλλος Ούλης, απ την ανάποδη, έχει μεγάλη καριέρα μπροστά του μιάς και «γράφει» στην κάμερα.
Ωραίο το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.

Σήμερον κρεμάται.
Καλημέρα σας.
Δήλωση για όποιον ενδιαφέρεται:

Ειμαι η νόμιμη εκπρόσωπος και μοναδική μέτοχος της ΑΜΑΖΩΝ Α.Ε. στην αποκλειστική κυριότητα της οποίας ανήκει το ξενοδοχείο CITY PLAZA επι της οδού Αχαρνών αρ. 78 και Κατριβάνου αρ. 1 στην Αθήνα.
Η μισθώτρια εταιρεία του ξενοδοχείου με την επωνυμία ΠΛΑΖΑ ΑΞΕ εξώσθηκε το Μάρτιο του 2010, λόγω οφειλής μισθωμάτων προς την εταιρεία μου, έκτοτε δε το ξενοδοχείο παραμένει κενό. Η μισθώτρια εν συνεχεία πτώχευσε και υφίσταται αντιδικία μεταξύ της εταιρείας μου και του συνδίκου της πτώχευσης, αναφορικά με την κυριότητα του εξοπλισμού ΚΑΙ ΟΧΙ του ακινήτου. Η εταιρεία μου ΟΥΔΕΠΟΤΕ απασχόλησε κάποιον από τους εργαζομένους στο ξενοδοχείο, οι οποίοι προβαίνουν σε δηλώσεις συμπαράστασης και κατ’ επέκταση δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε αυτούς από οιαδήποτε αιτία.
Να σημειωθεί ότι είναι απολύτως ψευδές ότι εγώ αρνήθηκα οποτεδήποτε την απομάκρυνση του εξοπλισμού απο τον χώρο του ξενοδοχείου, γεγονός το οποίο μάλλον θα με εξυπηρετούσε, δεδομένου ότι ο σύνδικος της πτωχεύσεως κ. Αναστασιάδης έχει ορισθεί μεσεγγυούχος του εξοπλισμού. Προ μηνός, μάλιστα, σε συνεννόηση με τον κ. Αναστασιάδη άνοιξα το ξενοδοχείο, προκειμένου αυτός (Αναστασιάδης) να επιδείξει τον εξοπλισμό σε ενδιαφερόμενο αγοραστή -ξενοδόχο από το Ναύπλιο.
Το ζητούμενο εδώ δεν είναι αν υπάρχουν οφειλές ή όχι, αν και όπως προανέφερα εγώ δεν οφείλω σε κανένα έστω κι ένα ευρώ. Το ζητούμενο είναι η κατάφωρη παραβίαση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της ιδιοκτησίας, που έγινε από δήθεν αλληλέγγυους, οι οποίοι σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, προσπαθούν να νομιμοποιήσουν εγκληματικές συμπεριφορές, βγάζοντας μπροστά τους εργαζομένους με τους οποίους δεν με συνδέει απολύτως τίποτε

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο