ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ

Συναγερμός έχει σημάνει στη Ζάκυνθο, καθώς όλο το νησί έχει κινητοποιηθεί για να βοηθήσει την 28χρονη Διονυσία (Ντένια) Παράσχη, η οποία διαγνώστηκε με σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά και πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ.


Το περιστατικό, λόγω της σπανιότητάς του, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα, ούτε καν στην Ευρώπη, και σύμφωνα με τους γιατρούς νοσηλευτικού ιδρύματος της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή η 28χρονη, είναι επιβεβλημένη η μετάβασή της σε εξειδικευμένη ογκολογική κλινική της Βοστόνης.

AdTech Ad

Η ίδια και η οικογένειά της αδυνατούν να ανταποκριθούν στο υπέρογκο κόστος μετάβασης –με ειδικά στελεχωμένο αεροσκάφος- και νοσηλείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράλληλα, η διαδικασία έγκρισης δαπάνης από τον ΕΟΠΥΥ καθίσταται αδύνατη, καθώς θα έπρεπε να διακριβωθεί ότι κανένα νοσηλευτικό ίδρυμα της Ευρώπης δεν μπορεί να αναλάβει το περιστατικό, πράγμα που σημαίνει ότι η 28χρονη Ντένια θα έπρεπε να εξεταστεί από τα αντίστοιχα νοσηλευτικά κέντρα.

Εκτός του ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος, δεν το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας της.Οι πολίτες της Ζακύνθου έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να συγκεντρωθεί το ποσό, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και μαζικοί και επιστημονικοί φορείς του νησιού. Επίσης, διοργανώνεται συναυλία αλληλεγγύης από το καλλιτεχνικό σχήμα «Τσιριτσάντζουλες» που θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Ζάκυνθο.Το συγκινητικό μήνυμα της 28χρονηςΗ Ντένια Παράσχη με ένα προσωπικό μήνυμα, που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, ζητά τη βοήθεια του καθενός ο οποίος μπορεί να συμβάλει στη μάχη της για τη ζωή.«Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια.Το Μάρτιο γίνομαι 28.

Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά.Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί.Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα.Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θα μου δώσουν πνοή να συνεχίσω.Σας ευχαριστώ από καρδιάς!».Το μήνυμα της Ντένιας συνοδεύεται και από τη δημοσιοποίηση του τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο δικαιούχος είναι ο Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου, ο πατέρας της, και ο οποίος είναι:ΕΘΝΙΚΗ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο