Το απόγευμα εστάλη στην ιστοσελίδα μας μια έκκληση για οικονομική βοήθεια προς ένα 9χρονο κοριτσάκι από την θεσσαλονίκη, το οποίο νοσηλευόταν μέχρι πρόσφατα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη με καρκίνο του μαστού

Συνεπώς μοιραζόμαστε την έκκληση αυτή, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση για την μικρή Αγγελική.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ.
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ

Θερμή Παράκληση Απο Τους Γονείς Να Μοιραστείτε Το Άρθρο

Οι περισσότεροι όγκοι του μαστού σε παιδιά είναι καλοήθεις. Οι λίγοι που επιβεβαιώνεται πως είναι καρκινικοί είναι λιγότερο πιθανό να εξαπλωθούν σε σύγκριση με τους ενήλικες, αν και υπάρχει ο κίνδυνος ότι δεν εντοπίζονται εγκαίρως, παρά μόνο όταν είναι ήδη πολύ αργά. Η θεραπεία είναι συνήθως μαστεκτομή. Η θεραπεία με ακτινοβολία εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους για ένα παιδί, που βρίσκεται σε εξέλιξη, από ό,τι για έναν ενήλικα.

Τι είναι το εκκριτικό καρκίνωμα ;

Το εκκριτικό καρκίνωμα του μαστού είναι μια αργής ανάπτυξης μορφή καρκίνου του μαστού, που εμφανίζεται πιο συχνά σε νεότερα άτομα, γι’ αυτό και αρχικά ονομαζόταν “νεανικός καρκίνος του μαστού”. Ονομάζεται εκκριτικό καρκίνωμα εξαιτίας της άφθονης έκκριση βλεννίνης εντός του όγκου. Είναι ένα από τα σπανιότερα είδη των καρκινωμάτων του μαστού, αφού αντιπροσωπεύει λιγότερο από 1% όλων των καρκίνων του μαστού. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές ομάδες, αλλά η μέση ηλικία εμφάνισης της νόσου υπολογίζεται σε περίπου 25 χρόνια.

Το εκκριτικό καρκίνωμα του μαστού είναι ένας αρκετά καλοήθης τύπος καρκίνου του μαστού. Μπορεί να θεωρηθεί ένας υποτύπος του διεισδυτικού πορογενούς καρκινώματος του μαστού, αλλά συνδέεται γενικά με μια καλύτερη πρόγνωση από το κλασικό πορογενές καρκίνωμα. Ωστόσο, το εκκριτικό καρκίνωμα του μαστού είναι επιρρεπές σε μετάσταση και τοπική υποτροπή, γι’ αυτό και πρέπει να αντιμετωπίζεται με επιθετική θεραπεία.

Πιο συχνά το εκκριτικό καρκίνωμα του μαστού παρουσιάζεται κλινικά ως μία ασυμπτωματική κινητή μάζα, η οποία βρίσκεται συνήθως στον ιστό κάτω από την θηλή. Το μέγεθος του όγκου μπορεί να έχει μία μέση διάμετρο 3 εκατοστών, αλλά μπορεί να κυμαίνεται γενικά από 1-16 εκατοστά.

ΠΗΓΗ NewsThessaloniki.gr

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο